Mon Tresor weer open en afronding bouw afdak

We zijn blij en dankbaar dat er weer een deel van ons project is gerealiseerd.

Het opknappen van de container op het schoolplein en het bouwen van een afdak aan 2 zijden om een fijne schaduwplek voor leerlingen en leraren te creëren.  Inmiddels zijn de werkzaamheden gefinancierd door KeeropKeer en Muttathara uitgevoerd, zie bijgaande foto’s.

Het heeft al met al een stuk langer geduurd dan verwacht. Een en ander kwam o.a. door het overlijden van het bestuurslid van RHIZA SURINAME die zich juist vooral met bouwwerkzaamheden bezig hield. Ook mocht  i.v.m. Corona onze man in maart niet naar Suriname vertrekken om de bouw van het afdak te begeleiden. Daarnaast was doordat de school gesloten was, het terrein ook afgesloten en konden de afrondende werkzaamheden lange tijd niet  worden uitgevoerd.

Inmiddels is op 12 oktober de school gelukkig  weer gestart en is ook de Praktijkschool voor het eerst in het nieuwe schooljaar echt  in gebruik genomen. Het afdak is zo goed als klaar. Er moet alleen nog een regenpijplijn komen en de plek onder het afdak wordt nog betegeld. Maar zoals u ziet wordt er al dankbaar van de schaduwruimte gebruik gemaakt.


Foto's